Lako pronalaženje korisnih i željenih informacija potreba je, a i svrha, svake internet stranice. Omogućite svojim potencijalnim korisnicima da na brz i lak način dođu do informacija tko ste Vi i što im Vaše poduzeće može ponuditi. Nastajanje web stranice ima nekoliko faza, od kojih je prvo kreiranje dizajna i oblikovanje informacija prema Vašim potrebama i potrebama Vaših korisnika. Važno je točno definirati cilj, sadržaj i funkcionalne potrebe Vaše stranice. Mi Vam, po povoljnijim cijenama, nudimo izradu atraktivne i funkcionalne web stranice. Nudimo Vam također i registraciju domene, zakup servera, održavanje web stranice, nadogradnju i obnavljanje, promjene, dopune i ispravke kako na novoj tako i na postojećoj web stranici ukoliko ju već imate, pripremu samog materijala za web (uređivanje tekstova, obradu fotografija i sl.), prijavu na tražilice i najpoznatije web direktorije, praćenje posjećenosti web stranice kao i online marketing.

Prilikom izrade web stranice nudimo Vam mogućnost besplatne izrade adwords kampanje sa poklon bonom od 500kn za početak oglašavanja. Obratite nam se s punim povjerenjem da ćemo Vaše poslovanje podignuti na novu razinu suvremenog, i danas neizbježnog oblika komunikacije.

Na sljedećem linku možete i pogledati neke od web stranica koje smo radili.
GALERIJA RADOVA

Kako bismo Vam mogli poslati točnu cijenu izrade web stranice, pošaljite nam upit sa svim parametrima koje Vaša web stranica treba sadržavati.
POŠALJITE NAM UPIT